Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Europa

ΑΛΚΜΑΑΡ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ g-g

Ευρωπαϊκά


Οι δύο ομάδες έχουν το γκολ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν σε κάθε παιχνίδι μετά τους ομίλους και μάλιστα απέναντι σε αντιπάλους όπως η Ουντινέζε. Οι ισπανοί είναι ένα επίπεδο καλύτεροι αλλά οι Ολλανδοι τρέχουν και σκοράρουν. Το σημείο έχει ρίσκο, αφού η Βαλένθια θα παίξει αμυντικά, αλλά σίγουρα θα σκοράρει όπως και η ΑΖ. Παίζει και το over.

ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο αφού η ευρώπη είναι η μοναδική τους ευκαιρία να διακριθούν. Το Ανόβερο τα πήγε αρκετά καλά μέχρι τώρα και σίγουρα θέλει το κάτι παραπάνω, αλλά οι Ισπανοί είναι καλύτερη ομάδα. Και οι δύο έχουν το γκολ. Από σημείο είναι άσος το πολύ μέχρι Χ και αν ανοίξει το παιχνίδι παίζει και το over.

ΣΑΛΚΕ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Επίσης ένα παιχνίδι για πολλά γκολ. Οι Βάσκοι πέρασαν τη Μάντσεστερ Γιουν και αυτό και μόνο τους κάνει ακόμη και φαβορί για την κούπα. Η Μπιλμπάο έχει ταχύτητα και τρέχει πολύ. Η Σάλκε από την άλλη είναι αρκετά σοβαρή, έχει μεγάλους παίχτες όπως ο Ραούλ και σίγουρα εντός έχει τον πρώτο λόγο. Προτιμήστε το over και τον 1 (Χ) που μπορεί να έχει και έκπληξη.


ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΛΙΣ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ

Ειναι το πιο αινιγματικό παιχνίδι, αφού οι Πορτογάλοι απέκλεισαν τη Μανστεστερ Σιτι έθεσαν σοβαρή υποψηφιότητα για την κούπα, αλλά οι Ουκρανοί είναι πιτσιρικάδες, τρέχουν και σκοράρουν. Χαρακτιριστικό είναι τα 8 γκολ που έβαλαν στη Σάλτσμπουργκ και ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού μέσα σε 5 λεπτά αφού το 1-0 στο Καραϊσκάκη έγινε 1-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου