Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Οι σημερινές προτάσεις



Γερμανία, Ολλανδία και Ισπανία για σήμερα



ΣΤΟΥΝΤΓΚΑΡΔΗ - ΚΑΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ


προϊστορία: 7-5-3. Η πολύ καλή φέτος Στουντγκάρδη υποδέχεται την ουραγό. Εντός οι γηπεδούχοι δεν τα πάει άσχημα καθώς έχει χάσει μόλις δύο από τα έξι τελευταία - το ένα από τη Μπάγερν και το άλλο από τη Γκλάντμπαχ - και σκοράρει. Η Λάουτερν το καλύτερο που μπορεί να πάρει είναι ένα Χ, αφού έχει πάρα πολύ καιρό να δεί νίκη. Συντριπτική είναι η διαφορά τερμάτων με 41-33, έναντι 16-32 σε 24 αγώνες. Παίζει και το over αλλά η Λάουτερν αφού δεν βάζει γκολ θα προσπαθήσει να κρατήσει το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ.

ΘΕΛΤΑ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ  1

προϊστορία: 4-2-1. Άσος ολικής με τη γηπεδούχο να έχει το απόλυτο μέσα έξω στα τελευταία έξι παιχνίδια. Η απόδοση για σίγουρο άσος είναι πολύ καλή. Η Νουμάνθια είναι σοβαρή ομάδα με 35-27 διαφορά τερμάτων (49-27 η Θέλτα σε 27 αγώνες) και είναι σκληρό "καρύδι" με δυνατή έδρα. Εκτός τα κάνει ...θάλασσα. Η Θέλτα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατηγορίας που οδηγεί απευθείας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με διαφορά 7 βαθμών από την τρίτη Βαγιαδολίδ (που ανεβαίνει με μπαράζ) αλλά δεν θα χαριστεί σήμερα.


Και από τον Ιπτάμενο Ολλανδό

ΡΟΝΤΑ - ΦΕΝΛΟ 1

Μετά την τεσσάρα από τον Άγιαξ η Ρόντα που δεν τα πάει και τόσο καλά φέτος παίζει με τους ... κουλούς που προσπαθούν να μην πέσουν. Αν δεν κερδίζει και αυτό το παιχνίδι τότε ... είναι για τα πέρα κουρκουμπέλια. Παίζει και το over.

και από την Β' Ολλανδίας

ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ - ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ  over
ΕΜΕΝ - FC ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Χ2
ΤΕΛΕΣΤΑΡ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ  over
ΒΙΛΕΜ - ΦΙΝΤΑΜ  1
ΤΣΒΟΛΕ - ΝΤΕ ΜΠΟΣ 1Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου