Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Προβλέψεις για σήμερα

οι προτάσεις μας



ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ 1

Αδιαφιλονίκητο φαβορί στην έδρα του ο Πλατανιάς επιδιώκει τους τρεις βαθμούς για περάσει τη Βέροια και να αναριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ομάδα έδρας και του under με την καλύτερη άμυνα και 19-4 γκολ. Μεγάλη έκπληξη θα είναι το Χ. Η Καλλονή μετράει δύο ήττες στη σειρά και είναι ομάδα που δεν χάνει εύκολα. Όμως στην σημερινή της εξόρμηση στην Κρήτη θα τα βρει ...σκούρα

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΑΛΚΟΡΟΝ 1

ΟΙ γηπεδούχοι έχουν βρει το δρόμο τους και ανεβάζουν στροφές για την άνοδο αφού βρίσκονται πρώτοι. Ομάδα που σκοράρει 43-27 γκολ- παίζουν και τα πολλά γκολ- δεν έχει περιθώρια αφού νιώθει την ανάσα της Θέλτα. Οι φιλοξενούμενοι με 34-27 βρίσκουν δίχτυα αλλά είναι ομάδα ή του υψους ή του βάθους. Στο πρώτο γύρο η Λακορούνια είχε εισπράξει...4 εκτός.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ

ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ - ΤΕΛΕΣΤΑΡ over

Δύσκολα να δώσει κανείς σημείο αλλά με 40-42 γκολ οι γηπεδούχος και 34-54 η φιλοξενούμενη σε 23 αγώνες, το over είναι το πιο λογικό

ΚΑΜΠΟΥΡ - ΦΟΛΕΝΤΑΜ over

Η Καμπούρ ξεφούσκωσε απότομα στην τρίτη περίοδο των αγώνων αφού από τρένο που πήγαινε και κυνηγούσε τους πρωτοπόρους και έβαζε και πολλά γκολ, τώρα κοντεύει να γίνει σάκος του μποξ. δεν κινδυνεύει να πέσει και λογικά δεν θα΄χάσει σήμερα αφού έχει την προϊστορία υπέρ της. Σε πανηγύρι έχει εξελιχθεί και η Φόλενταμ που έχει να δει τη νίκη αγωνιστικές.

FC ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΑΠΕΛΝΤΟΡΝ 1

Ομάδα του under που κερδίζει με μισό-0 η Αϊντχόφεν δεν θα έχει πρόβλημα λογικά απέναντι στους τελευταίους της κατηγορίας, οι οποίοι όμως προσπαθούν να ανακάμψουν. Είναι από τα λίγα παιχνίδια της Αίνχόφεν που παίζει και το over, αφού ο άσος δίνεί ψίχουλα.

ΟΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ over

Λογικό είναι το 2, αλλά αφού η Ος βάζει γκολ μπορεί να καταλήξει και σε αγώνα πόλο.

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ - ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ 1Χ

Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα αφού είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους αλλα η Ντόρντρεχτ είναι απρόβλεπτοι.

ΦΙΝΤΑΜ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ over

Άλλο ένα παιχνιδι που έχει τα φόντα να γίνει πόλο...

ΒΙΛΕΜ - ΕΜΕΝ 1

Αν δεν κερδίσει και ομάδες όπως η Έμεν τότε  Βίλεμ δεν βλέπει άνοδο. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει έδαφος για την άνοδο, αλλά σήμερα θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

ΤΣΒΟΛΕ - ΧΕΛΜΟΝΤ 1

Η πρωτοπόρος της καηγορίας έχει δύο συνεχόμενα Χ στην έδρα της και η πρόϊστορία δεν είναι και τόσο καλή. Αν ξεφουσκώσει όπως πέρυσι που έχασε την ανοδο από τη Βαλβάικ δεν θα έχει ευκαιρίες να ανέβει κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου