Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Τα σημερινά προγνωστικά




οι προτάσεις μας για σήμερα


ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΙΛΑΝ

H τεσσάρα του πρώτου αγώνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους Άγγλους που πρέπει να σκοράρουν από νωρίς αν θέλουν να ελπίζουν για την πρόκριση. η Μίλαν έχει φωτιά επίθεση και έφεση στις ...τεσσάρες με τον Σλάταν Ιμπραίμοβιτς σε τρελά κέφια. Πιο λογικό να σκοράρουν και οι δύο ή over. Από σημεία μάλλον η διπλή ευκαιρία 1Χ και το over. Την προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν στο Λονδίνο οι δύο ομάδες ήρθαν 0-0. Γενικά παίζει όποιο σκορ με το οποίο προκρίνεται η Μίλαν.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΖΕΝΙΤ

Στον πρώτο αγώνα οι Ρώσοι νίκησαν 3-2, οπότε και με 1-0 ή 2-1 οι Πορτογάλοι προκρίνονται. Λογικό τα 2-3 γκολ. Η Μπενφίκα είναι το φαβορί έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και μάλλον ο άσος και το Χ είναι τα πιο σίγουρα.

ΜΠΕΡΜΙΧΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ

Αγγλικό κύπελλο χωρίς τον Βίλας Μπόας. Η Τσέλσι έχει χάσει κάθε επαφή με το πρωτάθλημα μετά τις αλλεπάλληλες ήττες και έχει μόνη διέξοδο το πρωτάθλημα. Οπότε το 2 είναι σχετικά σίγουρο αφού ο Ντι Ματέο θέλει να ξεκινήσει με νίκη.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ 1(Χ)

Η Τσάρλτον είναι το φαβορί, η Κόλστεστερ αδιάφορη αφού δεν πέφτει ούτε είναι μια ανάσα από τα play offs οπότε λογικός ο άσος και παίζει και το Χ αφού οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν δίχτυα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου