Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τρίτη 27/3


τα σημερινά

ΑΠΟΕΛ - ΡΕΑΛ Μ 2

Η πολύ καλή πορεία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη θα σταματήσει πάνω στη Ρεάλ του Μουρίνιο. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστεια αφού η Ρεάλ στοιχίζει όσο ολόκληρο το κυπριακό ποδόσφαιρο και έχει πολύ μεγάλα αστέρια. Ο ΑΠΟΕΛ είναι εφτάψυχος και εντός έδρας μπορεί να τσιμπήσει και Χ, αλλά μέχρι εκεί. Η θέα τύχη κοιμήθηκε με την εθνική Ελλάδος στο Euro 2004, αλλά το Τσάμπιονσ Λιγκ είναι διαφορετικό. Οι εφτάρες της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν δείχνουν ότι δεν θα χαριστούν σε κανέναν.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΤΣΕΛΣΙ

Δύσκολο ματς, μπορεί να έρθει από 0-0, μέχρι 5-4. Η Μπενφίκα είναι πολύ καλή στην έδρα της η Τσέλσι έχει συνέλθει και σκοράρει οπότε θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ ή το over. Αν θέλετε σημείο δοκιμάστε την διπλή ευκαιρία 1Χ.


ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Τότεναμ ξεφούσκωσε στο πρωτάθλημα και έχει μοναδική ευκαιρία να διακριθεί στο κύπελλο, αφού για την πρώτη κούπα της Αγγλίας έχουν βάλει δυναμικά υποψηφιότητα οι δύο ομάδες από το Μάντσεστερ. Η Μπόλτον παλεύει να σωθεί και δεν θα ρισκάρει την παραμονή της στην Πρέμιερσιπ με έναν γύρω ακόμη στο κύπελλο. Ο άσος είναι καλό σημείο, αλλά παίζουν και τα πολλά γκολ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου