Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Europa League

τεσσερις αγώνες από το Europa League


ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΣΤΑΝΤΕΡ ΛΙΕΓΗΣ over

To 2-2 του πρώτου αγώνα δείχνει ότι οι δύο ομάδες έχουν το γκολ. Επίσης οι φιλοξενούμενοι δεν περνάνε με 0-0- ή 1-1 οπότε θα επιχειρήσουν να σκοράρουν από νωρίς. Παίζεο και το 2-3 γκολ

ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ  over

Η ήττα στο Ολντ Τράφορντ έχει πεισμώσει τη Μάντσεστερ που ακόμη και αν δεν κερδίσει θα σκοράρει. Τα πιτσιρίκια της Μπιλμπάο τρέχουν και σκοράρουν. Στον προηγούμενο αγώνα έβαλαν τρία γκολ και μέσα στην έδρα τους αναμένονταν να είναι πιο δυνατοί.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΛΙΣ 1(Χ)

Τα βρήκε σκούρα η υπερ-ομάδα της Σιτι στη Λισαβόνα. Οι Άγγλοι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Οι Πορτογάλοι είναι πολύ καλοί και μπορούν να σκοράρουν. Δύσκολα θα πάρουν τη νίκη  στην έδρα της Σίτι. Παίζει και το over και 2-3 γκολ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το 3-1 στο πρώτο παιχνίδι θα αναγκάσει τους Τουρκους να σκοράρουν από νωρίς. Η Ατλέντικο δεν τα πάει καλά στην Ισπανία και το ευρωπαϊκό κύπελλο είναι μια ευκαρία να διακριθεί. Έχει αβαντάζ δύο γκολ αλλά αν σκοράρουν οι Τούρκοι είναι υποχρεωμενοι να βάλλον γκολ και Ισπανοί. Καλή πρόταση είναι το γκολ (γκολ - γκολ) ή 2-3 γκολ ή ακόμη και over.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου