Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Οι προτάσεις μας για σήμερα


Έξι ματσάκια για σήμερα




ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΑΓΕΡΝ Μ
Θυμίζει ντερμπι από άλλες εποχές, αλλά σίγουρα δεν έχει χάσει την αίγλη του. Η δεύτερη Μπάγερν εκδράμει στο Λεωερκούζεν σε μια δύσκολη αποστολή. Η προϊστορία είναι: 3-5-16 υπέρ των Βαυαρών που όμως έχουν χάσει τη σοβαρότητά τους. Λογικό το διπλό αν και έχει και λίγο Χ, αλλά μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει το over.

ΧΕΡΤΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.

Ο Όττο Ρεχάγκελ κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για την ομάδα του Βερολίνου και με δεδομένη την ικανότητα του Γερμανού προπονητή σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει του τρεις βαθμούς απέναντι στην Βέρντερ που σκοράρει αλλά δέχεται κιόλας. Η προϊστορία είναι 6-1-14, αλλά μέσα στο Βερολίνο η ομάδα της Βρέμης τα βρίσκει σκούρα. Λογικό ο 1 παίζει και το Χ
.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΑΙΝΤΖ

Άλλο ένα σίγουρο παιχνίδι που δεν δίνει μεγάλη απόδοση αλλά μπορείτε να βολέψετε σε κάποιο σύστημα, αφού ο άσος και το over δίνει περισσότερο από τη Mαντσεστερ Σίτι

Από τον Ιπτάμενο Ολλανδό έχουμε τις εξής προτάσεις

ΒΑΛΒΑΪΚ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ 1

H Βαλβάικ έχει κάνει πολλές κηδείες φέτος απέναντι σε δυνατές ομάδες της κατηγορίας και απέναντι στους τελευταίους δεν θα έχει πρόβλημα.

ΦΕΝΛΟ - ΜΠΡΕΝΤΑ over

Αγώνας για τη σωτηρία (να μην παίξουν στα play out) είναι αυτός με τις δύο ομάδες να είναι σχετικά αναξιόπιστες. Η προϊστορία είναι 1-2-4, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων. 29-36 έναντι 28-52 των γηπεδούχων.

ΑΛΚΜΑΑΡ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ 1, over

Η Άλκμααρ είναι το αδιαμφισβήττο φαβορί. Παίξτε ότι δίνει περισσότερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου