Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

τα σημερινά


Τσάμπιονς Λιγκ, Ελλάδα, Σερβία


ΡΕΑΛ Μ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 1, over

Η Ρεάλ του Μουρίνιο με το 1-1 του προηγούμενοι γύρου θα έχει εύκολο έργο. Παίζουν τα πολλά γκολ αφού ο άσος δίνει λίγο και οι σκληροτράχηλοι ρώσοι μπορούν να σκοράρουν απέναντι στην άμυνα της Ρεάλ.

ΔΟΞΑ ΔΡ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ2

Πολή καλύτερη ομάδα ο Ατρόμητος με τον Μήτρογλου να πυροβολεί ασταμάτητα. Με νίκη η ομάδα του Περιστερίου θα βρεθεί στην τρίτη θέση πίσω από τους δύο αιωνίους. Πάντως η δόξα είναι σκληρό καρύδι αν και δεν βάζει εύκολα γκολ με 9 σε 23 παιχνιδια.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΣΜΑΝΤΕΡΟΒΟ 1

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η ομάδα του Βελιγραδίου που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς από την κορυφή που βρίσκεται η Παρτιζάν και άλλους τόσους από τη Βοϊβοντίνα που τον ακολουθεί. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι κάτι φοβερό αφού έχουν σκοράει μόλις 13 φορές σε 17 αγώνες, εν αντιθέσει με τον Αστέρα που έχει βρει δίχτυα 31 φορές

OFK - ΠΑΡΤΙΖΑΝ  2 (Χ)

Προϊστορία: 0-0-3. Στην έδρα της OFK δοκιμάζεται η Παρτιζάν, η οποία έχει δεχτεί μόλις 6 γκολ σε 17 αγώνες και έχει σκοράει 37 φορές. Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα και θα πάρει το παιχνίδι αν και στα δύο τελευταία αρκέστηκε στο Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου