Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αρκετές οι επιλογές για σήμερα


Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία, Ελλάδα



ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

προϊστορία: 6-4-13. Μετά την εφτάρα και τον αποκλεισμό από το Τσαμπιονς Λιγκ η Λεβερκούζεν καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσματα στην Μπουντεσλίγκα απέναντι στους "λύκους". Οι ασπιρίνες είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και σκοράρουν, ενώ στα μεταξύ τους παιχνίδια αν κάτι είναι πιο πιθανό είναι τα πολλά γκολ. Δηλαδή τα 2-3 γκολ ή over. Aν θέλετε οπωσδήποτε να παίξετε σημείο. προτιμήστε το Χ2. Βαθμολογικά η Λεβερκούζεν κυνηγάει τη Σάλκε στην τέταρτη θέση και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει αέρα 4 βαθμών από την Βέρντερ. Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην 11η θέση και έχει διαφορά 6 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΦΡΆΙΜΠΟΥΡΓΚ 1

Εύκολος άσος για την καλή φέτος Γκλαντμπαχ που βλέπει την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση από την τρίτη θέση ης Μπουντεσλίγκα. Η Φράιμπουργκ που παλύει για τη σωτηρία της δε μπορεί να πάρει σήμερα τίποτα καλύτερο από ένα Χ αν καταφέρει και κρατήσει το σκορ χαμηλά. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν εντός έδρας ήτταν από μικρή ομάδα αυτή την περίοδο.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1

Δεν χρειάζονται πολλά γι' αυτό το παιχνίδι. Ό άσος δίνει λίγο, αλλά είναι σίγουρος. Πόσο χάλια μπορεί να πάει η Μπάγερν, έχει κάνει ήδη πολλάες γκέλες.

ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η κριτική μετά από 2 σερί ήττες στην έδρα τους και μάλιστα με το ίδιο σκόρ 2-0 είναι υποχρεωμένοι να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και στο Ηράκλειο θα πάρουν το πολύ μέχρι Χ


ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ ?

Είναι ο πιο σίγουρος άσος της ημέρας αν και μετά από τόσες επιτυχίες ο ΠΑΟΚ μπορεί να ζαλιστεί. Το παιχνίδι αυτό μπορεί να έχει και έκπληξη

ΜΠΕΤΙΣ - ΡΕΑΛ Μ

Το τρένο του Μουρίνιο έχει ανεβάσει στροφές και καλπάζει προς τον Ισπανικό τίτλο. Η Ρεάλ εύκολα ή δυσκολα κερδίζει μέσα - έξω και η Μπέτις δεν θα αποτελέσει εμπόδιο.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ

ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ 1, over
ΧΕΡΕΦΕΝ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ 1
ΦΟΡΤΥΝΑ ΣΙΤ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ Χ2, over

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου