Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος ( Champions League) 5/12



ΣΑΧΤΑΡ ΝΟΤΝΕΤΣΚ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Οι Ουκρανοί είναι πρώτοι στον όμιλο και θα παραμείνουν αν δεν χάσουν. Η Γιούβε θέλει οπωσδήποτε βαθμό καθώς η Τσέλσι θα νικήσει. Δοκιμάστε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ή το over ή τα 2-3 γκολ/

ΤΣΕΛΣΙ - ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ 1

Δεν χρειάζονται και πολλές αναλύσεις, αφού θέλει με κάθε τρόπο τη νίκη και οι Δανοί είναι χαμηλοτερης δυναμικότητας.

ΛΙΛ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ Χ2

Οι Ισπανοί έχουν προκριθεί και έχουν νέο προπονητή τον γνωστό μας Ε. Βαλβέρδε. Η Λιλ μόνο με νίκη και ήττα της Μπάτε πηγαίνει στο Γιουρόπα.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ 1

Δεν θα χαριστούν οι Βαυαροί καθώς θέλουν στραβοπάτημα της Βαλένθια για να πάρουν την πρώτη θέση. Θυμούνται και την ήττα του πρώτου γύρου.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1, over

Η Μπάρτσα θα το πάρει το ματσάκι αφού έκανε ήδη τη γκέλα της στη Σκοτία

ΣΕΛΤΙΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ 1(Χ)

Η Σελτικ θέλει ένα βαθμό (σε περίπτωση ήττας της Μπενφίκα) για περάσει στην επόμενη φάση. Οι σκληροτράχηλοι Σκοτσέζοι θα το πάρουν με κάθε τρόπο το παιχνίδι αφού είναι πολλά τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ρώσοι δεν πάνει για τίποτα, αφού ακόμη και αν νικήσουν.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ - ΚΛΟΥΖ 1(Χ)

Οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν ήδη προκριθεί ως πρώτοι και θα παίξουν με πολλές αλλαγές. Η Κλουζ κυνηγάει την πρόκριση στον επόμενο γύρο και θέλει το ίδιο αποτέλεσμα με τη Γαλατά για να το πετύχει. Όμως η Μάντσεστερ έχει ήδη μια ήττα από τη Γαλατά και δεν θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη
Καλύτερα να το αποφύγεται γιατί έχει ρίσκο, ή δοκιμάστε το over

ΜΠΡΑΓΚΑ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2

Οι Μπράγκα δεν πάει για τίποτα ενώ η Γαλατά καίγεται για τη νίκη. Το διπλό έχει ρίσκο αλλά μόνο αυτό αξίζει να ποντάρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου