Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος 9/12






ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΘΕΛΤΑ over, 1

Αν και οι δύο ομάδες σκοράρουν αφιδώς, στα μεταξύ τους παιχνίδια δεν μπαίνουν περισσότερα από δύο γκολ. Όμως εμείς προτείνουμε το over, αν και έχει ρίσκο γιατι πληρώνει σχετικά καλά. Η προϊστορία είναι 1-2-1 και εντός οι Βάσκοι μετρούν ένα Χ και μία ήττα.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ over

 Οι ασπιρίνες έκαναν συντήρηση δυνάμεων στην Ευρώπη και σκοράρουν όπως και οι γηπεδούχοι εντός. Η προϊστορία είναι 3-7-10, με το Αννόβερο να μετράει τρία Χ στις αντίστοιχες φορές που το επισκέφθηκε η Λεβερκούζεν, ενώ εχει μόλις μία εντός έδρας νίκη σε 10 αγώνες εντός. Οι διαφορές τερμάτων είναι 28-27 και 28-19 σε 15 αγώνες.

ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ - ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ 1

Η προϊστορία είναι 16-4-5 και εντός εύκολα ή δύσκολα παίρνει τη νίκη. Βέβαια έχει εννιά βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Νόρτζελαντ η οποία παλεύει για την έξοδο στο Champions League. Εντός η προϊστορία είναι 9-2-2. Πάντως η Κοπενχάγη και με Χ δεν έχει πρόβλημα, αλλά αν έρθει θα είναι έκπληξη γιατί έχει καλύτερη ομάδα.Παίζει το over και τα 2-3 γκολ.

ΜΠΕΤΙΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2(?), over

Η Μπάρτσα έχει ξεχάσει να... χάσει. Μεσοβδόμαδα έπαιζαν τα τσικό και ο Μέσι είναι έτοιμος. Μπορεί να σκάσει και έκπληξη αλλά δεν θα ξεφύγει από το Χ. Πάντως το 1.30 για Μπάρτσα είναι καλά.


ΑΠΠΟ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΤΒΕΝΤΕ over

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου