Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος 16/12






ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ 2

Η προϊστορία είναι μοιρασμένη: 3-3-3. Στους τέσσερις εκτός αγώνες η Μπουρούσια μετράει μία νίκη και τρεις ήττες. Έχει ρίσκο, αλλά η απόδοση είναι σχετικά καλή. Η Μπορούσια έρχεται από δύο γκέλες και λογικά δεν έχει άλλα περιθώρια, εκτός αν έχει τάσεις αυτοκτονίας, όπως η Σάλκε.

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2, under

Προϊστορία: 0-0-2. Οι "πράσινοι" έχουν αλλάξει ψυχολογία και με τον Ρότσα δείχνουν πιο έτοιμοι. Το διπλό είναι το πιο λογικό, αν και με τον φετινό ΠΑΟ όλα μπορεί να συμβούν. Λογικό και το under, αλλά αν σκοράρουν και οι δύο το παιχνίδι θα πάει στα 2-3 γκολ. Η Βέροια έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 7 γκολ σε 14 αγώνες και έχει να σκοράρει από το ματς με την Κέρκυρα στις 25/11.

ΡΕΑΛ Μ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1, over

Δεν χρειάζονται και πολλά σχόλια, αν και φέτος η Εσπανιόλ παλεύει για τη σωτηρία της, οπότε δεν θα δυσκολέψει πολύ τη Ρεάλ. Υπάρχει και το κίνητρο της δεύτερης θέσης που έχει σήμερα η Ατλέντικο Μ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ Μ 1, over

Η Μπάρτσα μετράει πέντε σερί νίκες απέναντι στους Μαδριλένους και δεν φαίνεται από που μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα. Η Ατλέντικο είναι πολύ καλή φέτος αλλά δεν έχει πολλές ελπίδες για το πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται ήδη έξι βαθμούς πίσω από τη Μπάρτσα. Οι μεταξύ τους αγώνες έχουν πολλά γκολ. 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ

ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ over
ΦΙΤΕΣΕ - ΒΑΛΒΑΪΚ 1
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ 1, over
ΒΙΛΕΜ - ΑΓΙΑΞ 2, over
ΦΟΛΕΝΤΑΜ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ over

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου