Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος (champions League) 4/12



ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Χωρίς ενδιαφέρον είναι ο συγκεκριμένος αγώνας αφού οι Ουκρανοί έχουν περάσει στο Γιουρόπα, ενω οι Κροάτες είναι δεν έχουν καν σκοράρει. Ό,τι και να παίξετε έχει ρίσκο, αλλά μάλλον πηγαίνει προς το over, ή ότι θα σκοράρουν και οι δύο.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΠΟΡΤΟ

Η Πόρτο έχει ένα βαθμό διαφορά και με Χ παραμένει πρώτη, ενώ η Παρί θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρωτιά. Βέβαια και οι δύο έχουν περάσει. Λογικό το over και μετά η νίκη της Παρί.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΣΑΛΚΕ

Με το βλέμμα στο άλλο αγώνα θα είναι οι Γερμανοί, αν και κατέχουν την πρώτη θέση του ομίλου. Η γαλλική ομάδα δεν έχει κάνει κάτι θετικό αφού έχει μόλις ένα Χ και αυτό με τη Σάλκε με 2-2. Το παιχνίδι θα πάει προς το over ή ότι θα σκοράρουν και οι δύο. Η Σάλκε κάνει τη μία γκέλα μετά την άλλη στη Μπουντεσλίγκα και δεν αποκλείεται η έκπληξη και ο άσος, σε περίπτωση που χάσει ή έρθει Χ η Άρσεναλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Οι Άγγλοι έχουν περάσει στον επόμενο γύρω, αλλά διεκδικούν την πρωτιά. Σε περίπτωση ήττας της Σάλκε, με νίκη βγαίνουν πρώτοι, ωστόσο και εδώ όλα είναι ανοιχτά. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί στο Γιουρόπα και δεν καίγεται για αποτέλεσμα. Και εδώ ένα over θα ήταν το πιο λογικό. Η Άρσεναλ αφενός μεν έχει εσωτερικές γκρίνιες, και αφετέρου ο Βεγκέρ έχει αφήσει πολλούς βασικούς στην Αγγλία.


ΜΑΛΑΓΑ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Η Μάλαγα έχει ήδη προκριθεί και έχουν ήδη και την πρώτη θέση του ομίλου, οι Βέλγοι παλεύουν για την έξοδο στο Γιουρόπα. Η Μάλαγα δεν θα χάσει.

ΜΙΛΑΝ - ΖΕΝΙΤ

Αυτο το παιχνίδι καλύτερα να το αποφύγετε. Η Μίλαν έχει περάσει στη δεύτερη φάση, ενώ οι ρώσοι παλεύουν για το Γιουρόπα. Αν προντάρετε δοκιμάστε στα γκολ, 2-3 ή overή ότι θα σκοράρουν και οι δύο.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Οι Γερμανοί και με Χ διατηρούν την πρωτιά, ενώ έχουν ήδη προκριθεί. Οι Άγγλοι που είναι κατώτεροι των περιστάσεων στην Ευρώπη θέλουν μόνο τη νίκη για να περάσουν στο Γιουρόπα. Η Μπορούσια σκοράρει αφιδώς, ενώ η Σίτι μόνο όταν χρειάζεται. Δοκιμάστε ότι θα σκοράρουν και οι δύο.

ΡΕΑΛ Μ - ΑΓΙΑΞ 1

Η Ρεάλ έχει περάσει στον επόμενο  γύρω και θέλει την πρωτιά, ενώ ο Άγιαξ θέλει ό,τι αποτέλεσμα κάνει και η Σίτι. Λογικό το over και ο 1. Η προϊστορία είναι 5-0-0 για τη Ρεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου