Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος (champions league) 3/10



ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 1

Τον πρώτο λόγο έχουν οι Ουκρανοί απέναντι σε μια σαφώς πιο αδύναμη ομάδα. Και οι δύο ομάδες έρχονται από ήττα και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν έρθει Χ.

ΠΟΡΤΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Δυνατό παιχνίδι με δύσκολα προβλέψιμο σημείο. Η Πόρτο είναι δυνατή στην έδρα της ενώ η Παρί έχει ποπλύ καλό υλικό. Παίζουν το over και ότι θα σκοράρουν και οι δύο.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Άγγλοι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Η επίθεση τους δεν έχει αποδόσει μέχρι στιγμής αρκετά αλλά είναι υπολογίσιμη. Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει Μιραλάς και Μέλμπεργκ με ό,τι
αυτό συνεπάγεται. Λογικό ο άσος και το over.

ΣΑΛΚΕ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1

Οι Γάλλοι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και η σοβαρή Σάλκε θα πάρει το παιχνίδι

ΖΕΝΙΤ - ΜΙΛΑΝ

Το πιο αμφίροπο παιχνίδι, γιατί η Μίλαν είναι χώμα, ενώ και οι Ρώσοι έφαγαν τρία από τη Μάλαγα. Διακινδυνέψτε τον άσο ή το διπλό ό,τι δίνει περισσότερο. Το Χ δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΑΛΑΓΑ

Άλλο ένα αίνιγμα καθώς η Μάλαγα έχει δυνατή έδρα αλλά εκτός πελαγώνει. Τα 2-3 γκολ μάλλον είναι ένα λογικό στοίχημα. Η Άντερλεχτ πήρε το Χ (0-0) από τη Μίλαν ενώ η Μάλαγα έρριξε 3-0 στη Ζενίτ.

ΑΓΙΑΞ - ΡΕΑΛ Μ

Η χαρά του γκολ. Η προϊστορία είναι 0-0-4, μια καλή Ρεάλ θα πάρει το παιχνίδι, αλλά με τα νάζια του Κ.Ρονάλντο ολα παίζουν. Προτιμήστε ότι δίνει περισσότερο γιατί οι αποδόσεις είναι 1.30-1.50. 2 ή over. Παίζε και ανατροπή.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Λογικά η Σίτι θα πάρει το ματσάκι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αφού στην Ευρώπη δεν έχει τη σοβαρότητα που δείχνει στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Πιθανότατα θα σκοράρουν και οι δύο, ενώ ο άσος  και το Χ έχουν προβάδισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου