Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος 7/10




ΜΠΡΙΖ - ΓΚΕΝΚ over

Παίζει ο πρώτος με τον τρίτο στο Βέλγιο με λογικό να γέρνει προς τη Μπριζ, όμως είναι και οι δύο ομάδες αήττητες στις τελευταίες αγωνιστικές. Προτιμήστε τα πολλά γκολ. Η προϊστορία είναι: 3-5-8, και η διαφορά τερμάτων 24-11 και 16-11 αντίστοιχα σε 9 αγώνες.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2, over

Προϊστορία: 6-6-9. Η Μπορούσια δεν τα πάει καλά εκτός όπου σε τρεις αγώνες μετράει δύο Χ και μία ήττα. Το Αννόβερο είναι αήττητο εντός και θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.  Προτιμήστε τα πολλά γκολ, αν και η Ντόρτμουντ πρέπει να κερδίζει και εκτός αν θέλει να ξαναπάρει το πρωτάθλημα στη Μπουντεσλίγκα.

ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ 2-3 γκολ

Η Έσμπιεργκ δεν τα πάει και τόσο καθώς φλερτάρει με τον υποβιβασμό της, ενώ η Κοπενχάγη πάει να αναδειχθεί σε ισόβια πρωταθλήτρια και δύσκολα χάνει αγώνες όμως φέρνει Χ. Το διπλό είναι λογικό όπως και το over, όμως επειδή είναι οριακό και ο αγώνας θα έρθει 1-1 ή 1-2 προτιμήστε τα 2-3 γκολ.

ΑΡΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1

Λογικά οι Θεσσαλονικείς δεν θα έχουν πρόβλημα αν και σκοράρουν δύσκολα. Παίζει και το  under αν και την προηγούμενη αγωνιστική οι Κρητικοί γύρισαν το ματς με την Ξάνθη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 1

Έχει πολύ μικρή απόδοση. Ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα κάνει μια γκέλα, αλλά όχι σήμερα. Λογικά σε ντέρμπι με την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟ που είναι χώμα και οι δύο.


ΜΟΛΝΤΕ - ΣΑΝΤΕΣ over

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση μόνο η διαφορά τερμάτων:  41-27 και 28-44 σε 23 αγώνες.


ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ

ΑΓΙΑΞ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ 1, over
PSV ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΜΠΡΕΝΤΑ 1, over
ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ over
ΤΒΕΝΤΕ - ΑΖ ΑΛΚΜΑΑΡ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου