Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Προγνωστικά συστήματος (champions league) 24/10





ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΠΕΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2

Η Παρί είναι πολύ καλύτερη από τους Κροάτες, αλλά πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο. Το διπλό είναι λογικό, αλλά καθώς η Δυναμό δεν έχει σκοράρει και δεν έχει πάρει βαθμό, το παιχνίδι ενδεχομένως να έχει έκπληξη.

ΠΟΡΤΟ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1, over

H Πόρτο έχει 2/2 και η Ντιναμό σκοράρει, οπότε 1, over  προηγούνται, όμως και εδώ μπορεί να κάτσει έκπληξη.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΑΛΚΕ over

Και οι δύο επιθέσεις σκοράρουν, η Άρσεναλ είναι πο σοβαρή αλλά και η Σάλκε σκοράρει ασταμάτητα. Ο άσος έχει προβάδισμα, αλλά το λογικό είναι ότι θα σκοράρουν και οι δύο ή over


ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1

Ο Ολυμπιακός πάει για τον υπερπάντων αγών, αλλά επειδή στην ευρωπαϊκή του ιστορία έχει αναστήσει κάθε κουλο (Μόλντε, Χερενφέιν κλπ), λογικά δεν θα πάρει τη νίκη από την πεσμένη φέτος Μονπελιέ.

ΖΕΝΙΤ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ over

Οι Ρώσοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη και παίζει και άσος, αλλά πιθανότερο είναι τα πολλά γκολ

ΜΑΛΑΓΑ - ΜΙΛΑΝ 2

Η Μάλαγα έχει ρίξει δύο τριάρες χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά σήμερα θα σκοντάψει. Η Μάλαγα και να χάσει βαθμούς δν χάνεται αφού έχει και μέσα την Άντερλεχτ, αλλά και δύσκολα θα την απειλήσουν οι άλλες - εκτός της Μίλαν - ομάδες. Η Μίλαν αν νικήσει παίρνει το προβάδισμα.

ΑΓΙΑΞ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ over

Καμία από τις δύο ομάδες δεν ξεκίνησε καλά και θέλει να νικήσει για να περάσει στον επόμενο γύρο. Σκοράρουν και οι δύο, οπότε προτιμήστε τα πολλά γκολ, γιατί η Σίτι έχει το προβάδισμα, αλλαδεν έχει την αντίστοιχη σοβαρότητα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΡΕΑΛ Μ Χ2

Η Ρεάλ του Μουρίνιο δεν θα χάσει από τη Μπορούσια, ενώ παίζουν και τα πολλά γκολ. Οι Γερμανοί δεν έχουν την περισυνή ομάδα και δύσκολα θα νικήσουν. Παίζει και το over.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου