Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος (champions league) 2/10



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ 1

Μετά το 2-2 στην Αγγλία η Γιουβέντους έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ο άσος είναι λογικός, όπως και το over αφού η Σαχτάρ σκοράρει και προηγείται στον όμιλο μετά τη νίκη της επί Νορτζελαντ.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΤΣΕΛΣΙ 2

Η Τσέλσι μετά το Χ εντός πρέπει να κερδίσει την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου αν θέλει να περάσει στον επόμενο γύρο, γιατί με ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα, θα μπει σε περιπέτειες αν και είναι ακόμη νωρίς.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΛΙΛ 1

Οι Ισπανοί είναι πιο σοβαροί από τη Λιλ, αν και αυτός ο όμιλος έχει επικεφαλής του βαυαρούς. Αφού όπως λέει το ρητό το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που κερδίζουν οι Γερμανοί (εντός Ευρώπης)
Μπορεί να σκάσει έκπληξη.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΜΠΑΓΕΡΝ Μ 2

Οι βαυαροί έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά οι Μαχητικοί Λευκορώσοι έριξαν τριάρα στη Λιλ. Βέβαια εδώ μπορεί να υπάρξει έκπληξη και να έρθει Χ. Παίζει και το over.

ΣΠΑΡΤΑΚ Μ - ΣΕΛΤΙΚ 1

Ίσως το πιο αμφίροπο ματς αφού οι σκληροτράχηλοι Σκωτσέζοι δύσκολα δέχονται γκολ ενώ οι Ρώσοι σκοράρουν. Λογικός ο άσος με δόση 2.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2

Η παρέα του Μέσι λύγισε στο τέλος τη Σπαρτάκ και απέναντι στη Μπενφίκα είναι το φαβορί. Και εδώ ενδεχομένως να υπάρχει έκπληξη που φτάνει ως το Χ.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΜΠΡΑΓΚΑ 1

Η Μπράγκα έρχεται από εντός ήττα και μάλλον δεν έχει πολλές ελπίδες στην Τουρκία.  Όμως και η Γαλατά στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει κάνει πολλές γκέλες.

ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ 2

Η Γιουνατεντ θεωρητικά έχει εύκολο έργο όμως η κλουζ είναι σκληρό καρύδι και πήρε το διπλό στη Μπράγκα. Δεν είναι παράλογο το Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου