Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος (Champions League) 7/11





ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ 1

Η Γιουβε έχει 3/3 Χ και αν δεν κερδίσει την ασθενέστερη ομάδα του ομίλου κινδυνεύει να μην συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Νόρτζελαντ έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ σε τρεις αγώνες.
Το Χ θα είναι μεγάλη έκπληξη.

ΤΣΕΛΣΙ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Δύσκολο παιχνιδι για προβλέψεις αφού όλα είναι ανοιχτά. Μέχρι τώρα έχουν σκοράρει και οι δύο σε όλους τους αγώνες τους. Μεταξύ τους, είναι οριακά over. Παίζουν τα 2-3 γκολ. Η Τσέλσι βέβαια έχει 3/3 over. Παίζει να σκοράρουν και οι δύο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ 1

Η Βαλένθια έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην έκπληξη του ομίλου. Οι "νυχτερίδες" είναι σοβαρές στην έδρα τους και λογικά θα πάρουν τον αγώνα. Παίζει και το over καθώς η Μπάτε σκοράρει.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ - ΛΙΛ  1

Οι Βαυαροί έκαναν τη γκέλα τους στη Λευκορωσία και απέναντι στη Λιλ δεν θα έχουν πρόβλημα. Παίζει και το over

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ 1

Οι Ρώσοι έχουν μία νίκη απέναντι στους Πορτογάλους, ενώ οι "αετοί" μολις ένα Χ. Λογικά η Μπενφία θα πάρει το παιχνίδι αφού εντός είναι δυνατη ομάδα.  Παίζει και το over και εδώ.

ΣΕΛΤΙΚ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2(Χ)

Οι σκληροτράχηλοι Σκοτσέζοι τα πάνε καλά μέχρι τώρα, αλλά η Μπάρτσα είναι το φαβορί. Αν τα αστέρια της Βαρκελώνης αντέξουν το κρύο θα πάρουν τον αγώνα. Όμως παίζει και έκπληξη.

ΚΛΟΥΖ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2

Οι Ρουμάνοι είναι σοβαροί και έχουν αρκετά καλοί εντός και εκτός έδρας, όμως οι Τούρκοι έχουν καλή ομάδα και πρέπει να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου. Το 2 έχει μεγάλο ρίσκο, όπως και το Χ.

ΜΠΡΑΓΚΑ - ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ Χ2,  over

Και εδώ το ματς μυρίζει έκπληξη, αφού η Μάντσεστερ έχει το απόλυτο και σκοράρει, ενώ η Μπράγκα είναι έκπληξη διότι νίκησε μέσα στην Τουρκία.  Παίζει και το over, αφού η Μάντσεστερ σκοράρει σαν πολυβόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου