Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος 18/11




ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡEΓΚΕΜ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ over

Προϊστορία:7-5-5. Η δεύτερη της βαθμολογίας υποδέχεται την Σταντάρ. Οι διαφορές τερμάτων των δύο ομάδων είναι 27-18 και 28-24 σε 15 αγώνες και τα πολλά γκολ είναι λογικό στοίχημα.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ  1

Ο άσος δεν δίνει πολύ, περίπου 1.50 αλλά η Βέρντερ βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία φέτος και δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών από μικρότερες ομάδες.

ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ - ΜΙΝΤΛΑΝΤ 1

Η αιώνια πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια στη Δανία νιώθει την ανάσα της Νορτζελαντ πίσω της και δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών. Η προϊστορία είναι 17-5-6 και δεν έχει χάσει η Κοπενχάγη εντός τα τελευταία χρόνια από τη Μιντλαντ.

ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1(Χ)

Ο άσος είναι προικισμένος με περισσότερο από 2.00 και η διπλή ευκαιρία με 1.30 (για να το σιγουρέψετε), ο ΟΦΗ έχει πολύ καλή ομάδα εντός έχει φέρει Χ με ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ξάνθη, αλλά δεν κάνει γκέλες. Ο Λεβαδειακός μπορεί πέρισυ να έφυγε νικητής από το Ηράκλειο, αλλά το πιθανότερο είναι να μην το επαναλάβει.

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΚ 2, under

Η ΑΕΚ πρέπει επιτέλους να νικήσει. Αν δεν πάρει και το ματς στη Βέροια τότε έχει πέσει σίγουρα. Η Βέροια εντός δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως έχει σοβαρός πρόβλημα στο σκοράρισμα όπως εξάλλου και η ΑΕΚ.

ΓΡΑΝΑΔΑ - ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

Η Ατλέντικο στη χώραφα της Γρανάδα πρέπει να πάρει τη νίκη και θα την πάρει. Το Χ θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ

ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΤΒΕΝΤΕ over
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΒΙΛΕΜ ΙΙ 1, over
ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΡΟΝΤΑ over, 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου