Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος (Champions League) 6/11




ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΠΟΡΤΟ

Από τους πιο περίεργους αγώνες. Μέχρι τώρα και οι δύο ομάδες σκοράρουν σε κάθε αγώνα ενώ οι Oυκρανοί έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς. Δοκιμάστε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ή το over. Για σημείο παίζει πρώτα ο άσος και μετά το Χ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 1

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια. Οι Γάλλοι είναι το φαβορί και οι Κροάτες μέχρι τώρα είναι ο σάκος του μποξ ενώ δεν έχουν καν δει δύχτια. Δεν υπάρχει έκπληξη ο Ιμπραίμοβιτς θα βρει κάποιο τρόπο να σκοράρει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -  ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1

Ο Ολυμπιακός έχει σίγουρα καλύτερη ομάδα από την Μονπελιέ, και με νίκη υπό προϋποθέσεις μπορεί να διεκδικήσει και τη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γάλλοι δεν είναι αμεληταία ποσότητα, αφού πήραν Χ στη Γερμανία από τη Σαλκε με 2-2. Λογικά ο άσος θα έρθει.

ΣΑΛΚΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ


Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το σημείο. Η Σάλκε είναι σαφώς πιο έτοιμη αλλά κάνει εύκολα γκέλες. Λογικά δεν θα χάσει από την Άρσεναλ την οποία κέρδισε στην Αγγλία, όμως το σημείο έχει ρίσκο. Παίζουν τα 2-3 γκολ και το over.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΖΕΝΙΤ

Αγώνας αίνιγμα με τις δύο ομάδες να είναι ή του ύψους ή του βάθους.  Η Άντερλεχτ πήρε Χ από τη Μίλαν στο Μιλάνο, ενω΄η Ζενίτ νίκησε τους Βέλγους στη Ρωσία. Από γκολ η Άντερλεχτ δεν έχει σκοράρει ακόμη ενώ οι Ρώσοι ένα βάζουν 2 τρώνε. Λογικά πάει στο under αλλά μπορεί να έρθει ο,τιδήποτε.

ΜΙΛΑΝ - ΜΑΛΑΓΑ

Η Μάλαγα είναι η έκπληξη μέχρι τώρα στο Champions League με τρεις νίκες σε τρεις αγώνες και δεν έχει δεχτεί γκολ. Η Μίλαν δεν είναι η ομάδα φόβητρο του παρελθόντος με τα πολλά ευρωπαϊκα πρωταθλήματα και δεν σκοράρει εύκολα αφού είναι 3-3 σε τρεις αγώνες. Η Μίλαν δεν θα χάσει και λογικά θα έρθει οριακά over.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΓΙΑΞ 1

Μετά την ήττα σοκ στην Ολλανδία, η Σίτι θα πάρει το εντός παιχνίδι, αλλιώς κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαίκών διοργανώσεων.

ΡΕΑΛ Μ -ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1

Ο Μουρίνιο έχει πεισμώσει από την ήττα στην Γερμανία και θα πάρει το ματσάκι, αν και η Μπορούσια είναι αήττητη στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου