Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Προγνωστικά Τετάρτης

τρεις αγώνες για σήμερα


ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ  1

προϊστορία: 0-2-5. Η Γιουνάτιντ αν και δεν έχει καλή προϊστορία βρίσκεται στη δεύτερη θέση που τις δίνει την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Μετά την ήττα στο τοπικό νέρμπι από τη Γουένσντει ακούει την ανάσα της στη βαθμολογία, αλλα έχει δύο παιχνίδια λιγότερο. Το σημερινό είναι μονόδρομο για τους γηπεδούχους αν θέλουν να ανέβουν με 58-30 τέρματα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, απέναντι στη Σκάνθορπ που παλεύει για τη σωτηρία της. Ακόμη και αν χάσει βαθμό με Χ δεν χάνει το κυνήγι της ανόδου, αλλά με ήττα στη έδρα της από την...κουλή Σκάνθορπ (38-45 γκολ) δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Παντως στα τελευταία παιχνίδια, μέσα-έξω έχει μόνο νίκες με εξαίρεση τις δύο ήττες η μία στο ντέρμπι και άλλη εκτός απο την Πρωτοπόρο Τσάρλτον. παίζει και το over και τα 2-3 γκολ αλλά όχι τοσο σίγουρα όσο ο άσος.

ΕΪΡ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ Χ2

προϊστορία: 1-2-7. Η πρώτη της βαθμολογίας (συγκατοικεί με την Φόλκερκ αλλά έχει τρια παιχνίδια λιγότερα) δοκιμάζεται στη έδρα της Έιρ. Αμφότερες είναι ομάδες του μισό-0 και του Χ, με τους γηπεδουχους να προέρχονται από νίκη με 3-1 και τους φιλοξενούμενους από ισοπαλία 1-1. Το 1-1 είναι και το αγαπημένο σκορ και των δύο. Με το Χ κανένας δεν χάνεται γιατί αφενός η Ρος Κάουντι ξεφέυγει 1 βαθμό από τη Φόλκερκ και αφετέρου η Έιρ πιάνει τη Ρέιθ Ρόβερς. Βέβαια Σκωτία είναι αυτή μπορεί για 15 αγώνες να εχουν όλα τα παιχνίδια under και αυτή τη φόρα να έρθει αποτέλεσμα πόλο ...5-6. Λογικό και το under και 2-3 γκολ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ

Φιλικό να μυρίζει γκολ, αφού οι Γερμανοί δεν χάνουν την ευκαιρία να σκοραρουν. Από την άλλη και οι Γάλλοι δεν θα καθίσουν να χάσουν. Λογικός ο άσος, το over και τα 2-3 γκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου