Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις για Τρίτη 22/2

οι προβλέψεις μας


ΤΣΣΚΑ - ΡΕΑΛ Μ

Δύσκολα θα τα βρουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του στη Μόσχα. Το κρύο και οι καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με το δυνατό παιχνίδι των σκληροτράχηλων Ρώσων, θα προβλήματίσουν τον Μουρίνιο. Ένα Χ θα βόλευε και τους δύο, αλλά η Ρεάλ θα βάλει σίγουρα γκολ. Λογικό τα 2-3 γκολ ή το over.

ΝΑΠΟΛΙ - ΤΣΕΛΣΙ

Δύσκολο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο. Η Τσέλσι στην Αγγλία δεν πηγαίνει καλά και αναζητά μια πορεία στην Ευρώπη μετά και τον αποκλεισμό των ομάδων του Μάνστεστερ. Οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να νικήσουν ακόμη και με μισό μηδέν, δεν αποκλείεται το Χ, αλλά πιο λογικό το under, που δεν βλάπει και την Τσέλσι αφού έχει τον επαναληπτικό στο Λονδινο.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ
προϊστορία: 2-0-1: Λογικός άσος, αφού η Τσάρλτον πάει τρένο για την άνοδο και η Ροτσντέιλ δεν είναι αυτή που θα της σταθεί εμπόδιο.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ
προϊστορία: 2-0-1. σημαντική ευκαρία να ανέβει στην πρώτη θέση και να απαλλαγεί και από την ανάσα της Σριούσμπερι έχει η Σουίντον, η οποία δεν δέχεται εύκολα γκολ με 50-22 σε 29 αγώνες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι φέτος σοβαροί με 44-27 γκολ, αλλά στα εκτός έδρας δεν είναι και τόσο καλοί. Και με το Χ πάντως είναι ευχαριστιμένοι και δύο αφού η Σούντον φτάνει στην κορυφή τις Σάουθεντ και Τσέλτεναμ και η Σιούσμπερι βρίσκεται πιο κοντά στα πλέι οφς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου