Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Οι προβλέψεις για σήμερα


έξι αγώνες για σήμερα



ΜΠΡΑΓΚΑ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 1

προϊστορία 6-3-4. Στους εντός έδρας αγώνες της Μπράγκα μετράει 5 νίκες και μια ισοπαλία απέναντι στη Γκιμαράες. Οι κόκκινοι μετά και τον αποκλεισμό τους από τη Ευρώπη θα κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και με 38-16 γκολ βρίσκει πολύ εύκολα δίχτυα. Η Γκιμαράες έχει θετικό συντελεστή τερμάτων 25-19 και δεν είναι αδύνατο να τσιμπήσει το Χ, με λίγες όμως πιθανότητες.

Από τον Ιπτάμενο Ολλανδό

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ - ΟΣ    1, over  

Σαφώς καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι οι οποίοι πλησιάζουν στην κορυφή για να πλασαριστούν σε καλή θέση στα playoffs. Ο άσος είναι λογικός ενω τα 40-18 σε 22 αγώνες κάνουν το over σχεδόν σίγουρο. Η ΟΣ βρίσκει και αυτή δίχτια με 43-48, αλλά δέχεται πολύ εύκολα.

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ 1

Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ δυνατή έδρα - έχουν χάσει μόνο από την πρωτοπόρο ΤΣΒΟΛΕ στα τελευταία παιχνίδια - και ομάδες πανηγύρια που είναι μια του ύψους μια του βάθους τις έχουν. Το μάτς έχει και λίγο Χ, αλλά πιθανότερος είναι ο άσος

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ - ΕΜΕΝ 1

Άλλη μια πολύ δυνατή έδρα, ειδικά απέναντι σε μικρές ομάδες της κατηγορίας όπως η Έμεν. Πάντως φέτος δεν πάει και τόσο καλά. Αν και το Χ έχει και αυτό μερίδιο.

ΤΕΛΕΣΤΑΡ - ΑΠΕΛΝΤΟΥΡΝ 1, over

Η Άπελντορ ήταν η ομάδα που δεχόταν εξαιρετικά εύκολα γκολ και ήταν η ομάδα των άνω των 3.5 γκολ. Στην τρίτη περίοδο κάπως μαζεύτηκε και που και που τσιμπάει και μια ισοπαλία. Ανάλογο πανηγύρι είναι και η Τέλέσταρ, αλλά απέναντι στους ουραγούς θα τσιμπήσει την νίκη.


ΦΙΝΤΑΜ - ΦΟΛΕΝΤΑΜ Χ2, over

Οι γηπεδούχοι φλερτάρουν με το υποβιβασμό αφου συγκατοικούν στην ουρά με την Άπελντορ έχοντα όμως καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Δύσκολο παιχνίδι για ένα μόνο σημείο, οπότε επιλέξτε ή τη διπλή ευκαιρία ή τα πολλά γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου