Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Σάββατο


Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Πορτογαλία


ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΒΑΛΕΣΙΕΝ 1

Να παραμείνει στην κορυφή θέλει η Μονπελιέ η οποία παίζει απεναντι σε έναν αδιάφορο αντίπαλο. Η διαφορά τερμάτων είναι χαρακτηριστική: 59-31, έναντο 31-39. Η προϊστορία είναι μοιρασμένη αλλά το πρωτάθλημα είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για τη Μονοπελιέ.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ - ΜΠΑΓΕΡΝ Μ  over

Η προϊστορία είναι 8-8-7, και η Μπάγερν έχει χάσει το τρένο για το πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν με 69-20 για τη Μπάγερν και 45-50 για τη Βέρντερ σε 31 αγώνες.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1

Οι πρωταθλητές έχουν σχεδόν κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να είναι προσεκτικοί. Η Γκλάντμπαχ κυνηγάει τη Σάλκε στην τρίτη θέση η οποία και δίνει απευθείας θέσ στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ.

ΝΑΠΟΛΙ - ΝΟΒΑΡΑ 1

Μετά από πέντε άτυχα αποτελέσματα, τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες, η Νάπολι πρέπει να νικήσει αν θέλει να βγει στην Ευρώπη απέναντι στην αδύναμη Νοβάρα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1

Την ευκαιρία να ξεφύγει στη δεύτερη θέση από τη Μπράγκα έχει η Μπενφίκα, απέναντι σε έναν διόλου ευκολο αντίπαλο, η προϊστορία είανι 11-4-0 και η διαφορά τερμάτων 56-23, έναντι 39-31.  Το Χ δεν είναι έκπληξη.

ΠΟΡΤΟ - ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ 1

Προϊστορία: 6-0-1. Η Πόρτο έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Μπενφίκα και πρέπει να τους διατηρήσει να θέλει να πάρει το πρωτάθλημα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ

ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΦΙΤΕΣΕ 1
ΒΑΛΒΑΪΚ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ over, 1
ΝΤΕ ΓΚΡΑΦΣΑΑΠ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ over
ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΤΒΕΝΤΕ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου