Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Σάββατο 28/4


ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ,



ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ over

προϊστορία: 8-6-11. Παιχνίδι για πολλά γκολ με δύο ομάδες που βρίσκουν δίχτυα και πλέον δεν πάνει για τίποτα. Το γερμανικό πρωτάθλημα είναι γνωστό για τα πολλά γκολ και ειδικά η Βέρντερ είναι μία από αυτές.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

προϊστορία: 9-7-3. Άλλος ένας αγώνας για πολλά γκολ και με άρωμα Ευρώπης, αφού και οι δύο έχουν την ευκαιρία να δικεδικήσουν την έκτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Η Λεβερκούζεν με 47-43 και το Αννόβεροα με 39-43 σε 32 αγώνες έχουν τα φόντα για over, αλλά παίζει έντονα και άσος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με 48 βαθμούς και το Αννόβερο στην 7η με 45, οπότε και οι δύο έχουν κίνητρο.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ

Η δεύτερη θέσ οδηγεί απευθείας στην ¨Α Ισπανίας και η διαφορά δυναμικότητας είναι φανερή. Η Βαγιαδολίδ, βρίσκεται στο μείων επτά από την πρωτοπόρο Λα Κορούνια και στο συν πέντε από την τρίτη Θέλτα σε μια θέση που πάει στα πλέιοφς. Και ένα Χ δεν θα τη χαλούσε καθόλου, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Η διαφορά τερμάτων είναι καθοριστική: 57-28, έναντι 23-47 σε 33 αγώνες. Παίζει και το under.

ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΠΟΡΤΟ 2

Απλά ένα καλό διπλό για να το βάλλετε σε κάποιο σύστημα. Πάντως η Πόρτο που βρίσκεται στην πρώτη θέση έχει διαφορά ασφαλείας 4 βαθμών από τη δεύτερη Μπενφίκα (την οποία έχει κερδίσει ). Χαρακτηριστικό είναι ότι η Μαριτίμο έχει διαφορά τερμάτων 40-35 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Η προϊστορία είναι: 1-4-11.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ

ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ over, 1
ΦΙΤΕΣΕ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ 1(Χ)
ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΜΠΡΕΝΤΑ 1
ΦΕΝΛΟ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ over

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου