Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Προγνωστικά στοιχήματος 19/1






 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΟΡΙΤΣ over

H  Λιβερπουλ είναι αναξιόπιστη αν δεν έχει χάσει ποτέ από τη Νόριτς, γι'αυτό και προτιμήστε τα γκολ αφού σκοράρουν  και οι δύο. Η προϊστορία είναι 4-1-0 και Χ είναι στο Άνφιλντ. Διαφορές τερμάτων είναι 35-28 και 24-34 σε 22 αγώνες, αντίστοιχα.

ΜΑΡΣΕΪΓ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1

Η Μονπελιέ φέτος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και λογικά ο άσος θα έρθει εύκολα. Ωστόσο η φιλοξενούμενη σκοράρει περισσότερο και γι'αυτό ηΜαρσέιγ αν δεχτεί γκολ θα χρειαστεί να πετύχει περισσότερα,οπότε παίζει και το over.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ 1(!),over

Πρώτη αγωνιστική στη Γερμανία μετά τη διακοπή και θέλει προσοχή. Η Μπαγερ εντός είναι αήττητη στα τελευταία παιχνίδια, ενή η ομάδα της Φρανκφούρτης τα φέτος είναι ανεβασμένη. Αλλά είναι ομάδα έδρας και εκτός είναι ή του ύψους ή του βάθους, Τα πολλά γκολ είναι πιο βολικό στοίχημα αφού και οι δύο ομάδες βάζουν δύο ανά αγώνα. Παίζει και το άνω των 3,5 γκολ. Λογικός είναι ο άσος αλλά καιροφυλακτεί και εκπληξη.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΓΚΡΟΤΕΡ ΦΙΡΤ 1,

Με Πέπε Γκουαρντιόλα στον πάγκο και με το υλικό που έχει η Μπάγερν είναι αχτύπητη. Δίνει λίγο οπότε βάλτε το σε κάποιο σύστημα

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ over

Άλλο ένα παιχνιδί για πολλά γκολ. Η Ντόρτμουντ δεν είναι το φόβητρο που ήταν πέρυσι και έχει στραμμένο το βλέμμα κυρίως στην Ευρώπη αφού έχει προκριθεί στους 32 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βέντερ είναι ή του ύψους ή του βάθους αλλά είναι ομάδα που αγαπάει το γκολ. Η βαθμολογική θέση της Βέρντερ - μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην έξοδο στην Ευρωπη και κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού - είναι ένα ακόμη κίνητρο, ενώ το Χ δεν θα χαλούσε καμία από τις δύο. Η προϊστορία τα τελευταία χρόνια είναι υπέρ της Μπορούσια αλλά περνάει δια πυρός και σιδήρου για να πάρει βαθμούς από τη Βέρντερ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1

Το "τριφύλι" κατάφερε να χάσει στην Κομοτηνή και γενικά φέτος να είναι σκιά του εαυτού του. Ο Πανθρακικός είναι ψηλά βαθμολογικά και δεν τον χαλάει η ήττα στο ΟΑΚΑ. Στα τελευταία εκτός η ομάδα της Θράκης έχει ως συν το 3-0 που πήρε στη Λειβαδιά, ενώ ο ΠΑΟ δεν είναι όσο σοβαρός πρέπει. Μεγάλη έκπληξη το Χ αν έρθει.

 ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ over 3,5

Τα τελευταία χρόνια που ανέβηκε η γηπεδούχος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν οι μεταξυ τους αγώνες μετράνε περισσότερα από 3 γκολ. Υπάρχει μόλις ένα 2-1 και τα υπόλοιπα είναι τέσσερα γκολ και άνω. Το 1,2 στο διπλό είναι γελοίο οπότε δεν αξίζει ούτε για σύστημα. Επίσης δοκιμάστε το ότι θα σκοράρουν και οι δύο.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ

ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ - ΧΕΡΑΚΛΕΣ over
ΤΒΕΝΤΕ - ΒΑΛΒΑΪΚ 1 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου