Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος 23/9


ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 1, over

Προϊστορία: 12-1-4. Φέτος οι φιλοξενούμενοι πάνε από το κακό στον χειρότερο, ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνται στη βαθμολογία. Δεν παύει όμως να είναι ντέρμπι. Προτιμήστε όποιο δίνει περισσότερο 1, ή over.

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΓΚΕΝΚ over

Η γηπεδούχος μπορεί να βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, αλλά σκοράρει (9-16 σε 7 αγώνες), ενώ η φιλοξενούμενη δεν έχει χάσει και σκοράρει σε κάθε αγώνα (12-9 σε 7 παιχνίδια), οπότε το over ακούγεται καλά. Αν προτιμάτε σημείο η προϊστορία είναι 7-1-6, αλλά φέτος η Γκενκ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αλλά έχει και την κούραση των ευρωπαϊκών αγώνων. Πιθανότερο είναι το Χ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1, over

Η προϊστορία 11-7-2 είναι υπέρ των γηπεδούχων, αλλά και οι δύο ομάδες φέτος δεν ξεκίνησαν καλά.  Σκοράρουν και οι δύο και πιθανότερο είναι το over

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ - ΣΤΟΥΝΤΓΚΑΡΔΗ  1, over

Μία από τα ίδια  και οι δύο ομάδες φέτος δεν ξεκίνησαν καλά.  Σκοράρουν και οι δύο και πιθανότερο είναι το over.

ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ - ΣΙΛΚΕΝΜΠΟΡΓΚ 1

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, η Κοπενχάγη είναι πρωτοπόρος της Λίγκα και αήττητη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι του βάθους. Παίζει και το over

ΑΡΗΣ  - ΚΕΡΚΥΡΑ 1

Ο Αρης δεν ξεκίνησε καθόλου καλά και δεν έχει κάνει νίκη. Σήμερα έχει τη μοναδική του ευκαιρία απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει και πολλά να δείξει.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ  over

Προϊστορία: 5-4-7. Η Μαγιόρκα ξεκίνησε καλά φέτος, αλλά η Βαλένθια έχει παίξει με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και είναι πλασματική η βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Σκοράρουν και οι δύο γι' αυτό προτιμήστε τα πολλά γκολ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ

ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΑΓΙΑΞ 2, over
ΤΒΕΝΤΕ - ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ 1
ΜΠΡΕΝΤΑ - ΑΖ ΑΛΚΜΑΑΡ over
PSV ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου