Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Κυριακή 20/5




ΒΙΛΕΜ - ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ 1

Μετά το Χ του πρώτου αγώνα, η Βίλεμ είναι το απόλυτο φαβορί για να ανέβει κατηγορία, να ξαναβρεθεί στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας. Η Ντεν Μπος είναι σκληρή αλλά μακριά από την έδρα της δεν έχει και πολύ τύχη. Παίζει και το over

ΦΕΝΛΟ - ΧΕΛΜΟΝΤ 1

Η Χέλμοντ είναι η έκπληξη των πλέι οφς, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσει τη Φένλο και να ανέβει κατηγορία, ειδικά μετά το 2-1 υπέρ της Φένλο στον πρώτο αγώνα. Και εδώ παίζει το over.

ΦΙΤΕΣΕ - ΒΑΛΒΑΪΚ 1

Και εδώ που έφτασε πολύ καλά πήγε η σιντερέλα της πρώτης Ολλανδίας και μάλιστα πέταξε έξω τη Τβέντε, ομάδα που έπαιζε πέρισυ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φίτεσε είναι πιο σοβαρή, πιο μεστή και πιο έτοιμη από τη Βαλβάικ η οποία ανέβηκε φέτος κατηγορία παίρνοντας το δώρο της Τσβόλε. Και εδώ παίζουν τα πολλά γκολ, αν και η Βαλβάικ είναι ομάδα του μισό-0. Προτιμήστε τα 2-3 γκολ ή το over.

ΒΟΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΣΑΜΠΑΤΕΡ 1

Απευθείας άνοδο και ότι τις περιπέτειες των πλέι οφς θέλει η γηπεδούχος η οποία βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τη Θέλτα. Η φιλοξενούμενη είναι σαφώς υποδέεστερη και ακόμη και να χάσει δεν κινδυνεύει άμεσα.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΜΕΤΑΛΑΚ 1

Τελευταία αγωνιστική και η Παρτιζάν θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο με νίκη, απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου