Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις για Παρασκευή

ΟΛΛΑΝΔΙΑ



ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΦΙΤΕΣΕ 1

προϊστορία: 14-2-0

Στανταράκι, αν και με μικρή απόδοση, η δεύτερη Αϊντχόφεν υποδέχεται την Φίτεσε που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Το 49-20 της γηπεδούχου και το 23-17 της φιλοξενούμενης, δηλώνουν ότι βαζουν περισσότερα γκολ από αυτά που δέχονται. Λογικός ο άσος.

ΑΠΕΛΝΤΟΥΡΝ - ΦΟΛΕΝΤΑΜ 2

Η χαρά του over -ΑΠΕΛΝΤΟΥΡΝ- φρέναρε στα τελευταία παιχνίδια, που τσίμπησε και καποια Χ. Όμως τα 54 γκολ που έχει δεχτεί σε 27 αγώνες αποδεικνύουν ότι είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Η Φόλενταμ είναι σοβαρή φέτος και το 2 είναι σχεδόν σίγουρο. Βέβαια παίζει και το over.

ΑΛΜΕΡΕ - ΕΜΕΝ 1Χ ή over

H ΑΛΜΕΡΕ έχει ξέφυγει φέτος από τον πάτο της βαθμογίας και παίρνει καποια θετικά αποτελέσματα. Η δεν Εμεν είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με 19-38 γκολ. Οι γηπεδούχοι βρίσκουν εύκολα δίχτυα (35-35). Ο ασος είναι λογικός αλλά καλύτερα προτιμήστε τη διπλή ευκαιρία ή το over.

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ - ΤΣΒΟΛΕ  over ή 2(Χ)

Οι γηπεδούχοι έχουν δυνατή έδρα αν και το τρένο που λέγεται ΤΣΒΟΛΕ, αν δεν κλατάρει όπως πέρυσι στο τέλος, είναι το φοβαρί. Και οι δύο έχουν το γκολ.

ΟΣ - ΚΑΜΠΟΥΡ  over

Και οι δύο έχουν το γκολ και βάζουν και τρώνε αν και η Καμπουρ στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει  το... στόχο.

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ - ΤΕΛΕΣΤΑΡ 1 ή over

Επίσης μια καλή ομάδα με δυνατή έδρα υποδέχεται μια μέτρια. Η Τέλεσταρ έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 44 γκολ παθητικό, ενώ και η προϊστορία 8-1-1 (που δεν παίζει και τόσο ρόλο στη Β' Ολλανδίας) είναι συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου